Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Samen Gezond Bouwen

De kracht van de combinatie

Bij Samen Gezond Bouwen werken opleidingsbedrijven in de bouw, meerdere arbodiensten, bouw-artsen en adviseurs samen. Met als doel de bedrijfstak Bouw & Infra en haar medewerkers nog gezonder en vitaler te maken.


Samen Gezond Bouwen is één van de partners van Volandis.

Bouw
Bouwmensen
Voor de werknemer en werkgever

Opleidingscentra Bouw & Infra

Waar Samen gezond Bouwen uniek in is, is dat wij een medewerker ontvangen op bekend terrein en op een vertrouwd adres: op het opleidingsbedrijf heeft een medewerker immers als leerling en/of volwassene zijn opleiding of een cursus gevolgd. De bouwopleidingen zijn ingericht met een hightech ultramoderne test- en meetapparatuur. Hiermee worden intredekeuringen, PAGO/DIA of bijvoorbeeld bodemsaneringskeuringen uitgevoerd. Ook bij jou is er een opleidingsbedrijf in de buurt. Met onze werkwijze en missie komen wij steeds dichter bij ons ultieme doel: De opleidingsbedrijven als `Bouw Preventiecentra` van de toekomst.


Wist je de PAGO ook perfect gecombineerd kan worden met een dagcursus zoals 'Invloed op Fysieke Belasting' of een vaktechnische cursus. Kijk op bouwcursussen.nl voor meer informatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Bouw
Voor de werknemer en werkgever

Arbodiensten en Bouwartsen

Samen Gezond Bouwen werkt met een landelijke keten van opleidingsbedrijven in de Bouw & Infra diverse arbodiensten, bouw-artsen en adviseurs. Het bijzondere hiervan is dat je hoeft niet hoeft te kiezen voor één specifieke Arbodienst. Je regelt het snel en eenvoudig met het opleidingsbedrijf bij jou in de buurt. Of het nu gaat om een PAGO, Individugerichte Preventiezorg, vaktechnische scholing, advies en/of begeleiding, je bent bij Samen Gezond Bouwen op het juiste adres en altijd van harte welkom. Je kunt je als lid-bedrijf of klant van een opleidingsbedrijf in de Bouw & Infra rechtstreeks via je contactpersoon van het opleidingsbedrijf aansluiten bij Samen Gezond Bouwen.

Uitvoerende arbodiensten binnen Samen Gezond Bouwen zijn: Arbodienst Richting, 2grip, Peijnenburg Verzuimbegeleiding, Master Arbo en Alpina@Work.

Wil je meer weten of heb je een vraag, neem dan contact met ons op.