Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Waar sta jij?

Fit voor de toekomst

Ook voor jou is het belangrijk om gezond en duurzaam inzetbaar te blijven. Zodat je niet alleen nu maar ook na je werkbare periode daar profijt van hebt. Denk jij wel eens na over hoe je je werk op een plezierige en gezonde manier kan volhouden? En hoe je duurzaam inzetbaar kunt blijven?

Werknemer
Bouwmensen
Meten = Weten = Verbeteren

PAGO en DIA

Weet jij welke mogelijkheden je hebt, hoe het met je gezondheid, je vitaliteit is gesteld. Of er aandachtspunten zijn omtrent arbeidsomstandigheden of je loopbaan?

Het PAGO helpt je om hierin inzicht te krijgen. Na het PAGO bespreek je de uitslagen met een bouw-arts . Deze kan je ook adviseren over eventuele vervolgacties. Met een DIA adviseur wissel je van gedachten over je duurzame inzetbaarheid, wat jij denkt nodig te hebben om op een gezonde en plezierige manier te kunnen werken en blijven werken. Je kunt voor de PAGO en een DIA-gesprek terecht bij een Bouw & Infra opleidingsbedrijf bij jou in de buurt.


Wist je dat je kosteloos gebruik kunt maken van het pakket Individugerichte Preventiezorg? Dit cao pakket Bouw & Infra wordt uitgevoerd door Volandis onder het motto: Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.

Fit voor de toekomst

Wat kan nog meer?

Veiligheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke onderwerpen. Het zijn zaken, waarin werkgever én werknemer een grote rol hebben. Praat met je werkgever over hulpmiddelen en materieel dat kan helpen om te fysieke belasting te verminderen. Denk mee over oplossingen, samen komen jullie er wel uit. Goede hulpmiddelen en arbeidsomstandigheden zorgen ook voor meer plezier in het werk.