Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Samen Gezond Bouwen

Klaar voor de toekomst

Werken in de Bouw & Infra wordt door de overheid gekwalificeerd als een zwaar beroep. Desondanks is de pensioenleeftijd verhoogd.

Dit betekent dat je als werkgever en werknemer moet gaan nadenken over de mogelijkheden om als werknemer gezond en vitaal de pensioengerechtigde leeftijd te kunnen halen.

Bouw
Samen Gezond Bouwen

Goed werkgeverschap

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is ook de verantwoordelijkheid van werkgevers, denk hierbij aan:

  • Zorgen voor goede hulpmiddelen en materieel
  • Je werknemers stimuleren gebruik te maken van hulpmiddelen
  • Je werknemers stimuleren deel te nemen aan de PAGO en DIA
  • Informatie verstrekken en scholing organiseren

PAGO, DIA en het CAO-pakket Individugerichte Preventiezorg van Volandis zijn onlosmakelijk verbonden met duurzame inzetbaarheid. In de cao de Bouw en Infra sector zijn hierover afspraken opgenomen.

Kantoor
Inplannen PAGO's

Plan nu je eigen werknemers in!

Vanaf 2024 is het mogelijk om je eigen werknemers in te plannen voor het PAGO. Wil je dit als werkgever graag zelf doen, zodat je invloed hebt op je eigen planning en je de PAGO's beter kan combineren met opdrachten? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Je ontvangt van ons de nodige instructies en een link naar ons planningssysteem.


Uiteraard is het nog steeds mogelijk om de planning door ons of door een bouwopleiding bij jou in de buurt te laten maken.

Werkgever
Samen Gezond Bouwen

Ben jij klaar voor de toekomst?

Wat mag je als werkgever wel en niet doen, of weten. Samen Gezond Bouwen helpt werkgevers om invulling te geven aan goed werkgeverschap en dit onderdeel te maken van het bedrijfsbeleid.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op.