Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Samen Gezond Bouwen

Werkgever en werknemer centraal

Samen Gezond Bouwen, voor veel Bouw en Infra bedrijven dé partner op de werkvloer: persoonlijk, zonder gedoe en altijd in de buurt. Op een no-nonsense manier ondersteunen wij Bouw & Infra werkgevers en werknemers.

Bouw
Bouw
Samen Gezond Bouwen

Denkt met je mee

Samen Gezond Bouwen ondersteunt, inspireert en ontzorgt werkgevers en werknemers in optimale en duurzame inzetbaarheid. Dat doen wij graag in een prettige, open en constructieve samenwerking met werkgever en werknemer. Of het nu gaat om een PAGO, DIA, een excellente uitvoering van het Volandis preventiepakket, preventieve en vaktechnische scholing of begeleiding bij gezondheidsvraagstuk.

Nieuwsgierig naar wat dit voor jouw bedrijf en je medewerkers kan betekenen?

Alles voor de werknemer en werkgever

Dicht bij jou in de buurt

Samen Gezond Bouwen kiest er bewust voor om te werken op de locatie van de bouwopleidingen. Dit zijn locaties waar leren centraal staat. Locaties waar een Bouw & Infra werknemer of werkgever zich thuis voelt. Met de aangesloten opleidingsbedrijven zijn wij in staat dicht bij jou in de buurt de PAGO en opleidingen te verzorgen. En wil je liever niet voortdurend je medewerkers een dagdeel kwijt zijn? Dan bieden we een unieke oplossing: een PAGO, DIA én scholing op 1 dag bij een opleidingsbedrijf in je eigen regio. Goed en gemakkelijk geregeld.

Wil je toch liever op het bedrijf de PAGO en DIA uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Neem contact op over de mogelijkheden.

Bouwmensen
Samen Gezond Bouwen

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen

Duurzaam inzetbaar zijn kun je leren. Dat is de reden waarom opleidingsbedrijven van Samen Gezond Bouwen dit thema hebben opgenomen in hun opleidingspakket voor de aankomende vaklieden. Met een speciaal voor de branche ontwikkeld lesprogramma wordt de leerling met theoretische en praktische trainingen voorbereid op een toekomst waarin ze hun vak gezond kunnen blijven uitoefenen. Hiermee is de eerste stap gezet voor duurzaam inzetbare medewerkers.


Nieuwsgierig naar onze visie? Bekijk de video hieronder.